miercuri, 7 octombrie 2009

Iubirea.,,,wtf?!?


De ce toata lumea vorbeste despre iubire? V-ati intrebat vreodata ce e iubirea?
Eu da...
Cum se formeaza? Ce contine?! Toate lumea zice ca iubeste...dar cum se manifesta ea cu adevarat?Cum iti dai seama ca iubesti?? off... As putea scrie 423252442 de intrebari legate de IUBIRE.. dar nici una nu imi va da adevaratul raspuns...oare de ce?

Cred ca Nu este o crima sa fii singur! Nu este o boala sa fii singur! E chiar de folos sa traiesti în solitudine în anumite momente din viata. Sau o viata întreaga.

Si mai cred ca noi confundam dragostea cu dorinta de a iubi.Probabil ca iubirea este mult mai profunda decât orice impuls sexual generat de frumusetea exterioara, sau nu ?

Un comentariu:

  1. nu este nici o crima, nici o boala, sa fii singur dar poate ca pentru anumite persoane singuratatea este cea mai mare pedeapsa, de obicei majoritatea oamenilor simt nevoia sa aiba pe cineva alaturi, fara asta sunt anxiosi, antisociali si introvertiti...Iubirea chiar daca nu poate fi explicata sub nici o forma te deschide, iti deschide sufletul fata de tot ce e in jur... e o stare care iti determina 100 de alte stari fie ele placute sau neplacute, dar mai ales te face fericit intr-un anume fel, stii ca oferi ceva cuiva si asta poate fi cel mai dar, sau cel mai bun lucru pe care il poti face intr-un anumit moment.

    RăspundețiȘtergere